Massage

Bij de massages en healings die ik geef is het belangrijkste dat je even helemaal tot rust kan komen. Je kan overgeven aan ontspanning. Doordat je lijf ontspant en tot rust komt heeft dit ook invloed op je hoofd. De 1001 gedachtes die rondspinnen in je hoofd worden minder en rustiger.

Ontspanningsmassage

Een massage met aandacht voor jou. Alle grote spiergroepen komen aan bod. Gericht op het ontspannen van je lijf. Hierbij werk ik uitsluitend met natuurlijke olie.

Mijn handen zijn sterk en kunnen ook heel zacht aanraken. Heerlijk om daar mee gezegend te zijn en daar mensen blij en ontspannen mee te kunnen maken.

De beste reactie die ik tot nu toe kreeg was de uitroep: “mijn god wat is dit lekker”

Duur: 1,5 uur
Kosten: € 77,-

Reiki

Deze oosterse healing techniek is bij steeds meer mensen bekend. Door gebruik te maken van de energie van de kosmos kan de energie in je lijf weer meer gaan stromen.

Duur: 1 uur
Kosten: € 66,-

Metamorfosemassage

Metamorfosemassage is een zachte aanraking van bepaalde punten op je voeten, handen en hoofd. Het is eigenlijk heel simpel om te doen en werkt verrassend ontspannend. Je hoofd wordt zo rustig dat ik het wel eens vergelijk met een “nothing-box”.

Metamorfosemassage draagt bij aan je zelfhelend vermogen en geeft je meer inzicht in wat je hier op de aarde te doen hebt. 
Door met aandacht bij die punten te zijn komt die informatie zonder filter bij jou terecht. Het is dus ook niet nodig dat ik daarna aan je ga vertellen of ik iets gevoeld heb of doorgekregen heb.

Deze techniek kan je ook makkelijk zelf leren in een workshop die ik geef.

Lees meer over deze bijzondere massage op www.metamorfosemassage.nl

Duur: 1 uur
Kosten: € 66,-

Soul Body Fusion®

In drie sessie van een half uur kan je met deze healing de connectie tussen je ziel en je lijf meer voelen.

Deze healing is ontwikkeld door Janette Crowley onder andere bekend als schrijfster van het boek “De adelaar en de Condor”. Meer hierover lees je op haar website www.JonetteCrowley.com

Duur: 3 sessies van 30 minuten
Kosten: € 99,-

Deze helende behandelingen combineren heel prettig met coaching:

Duur: 3 sessies van 1,5 uur
Kosten: € 333,-

Meer informatie over coaching